Intim lézer

az intim területek megfiatalításáért
laser_slide_thj.png

Lézeres kezelések:

IncontiLase

 - lézeres inkontinencia kezelés

IntimaLase

 - lézeres hüvelyszűkítő kezelés

RenovaLase

 - Lézeres atrófia kezelés

Depigmentáció

 - Lézeres kisajak fiatalítás

Fotona

Maradj kortalan tetőtől talpig!

Megérkezett Magyarországra a Fotona cég piacvezető, szabadalmaztatott, innovatív lézer-alkalmazása, melynek segítségével mindössze két kezelés elegendő ahhoz, hogy a hölgyek megfiatalodjanak intim területeiken!

Nincs olyan testrészünk, melyet az idő múlása ne érintene. Nem akarunk megbarátkozni a ráncainkkal, ezért a kozmetikai ipar újdonságait hívjuk segítségül. Nem akarunk megbarátkozni az évek alatt sunyin felkúszó kilóinkkal, ezért egyre többet mozgunk és tudatosabb étkezési szokásokat követünk. Van azonban egy olyan testrészünk, melyen az idő múlása ugyanúgy nyomot hagy, eddig azonban nem tehettünk ellene. Az intim területek öregedését eddig csak sebészeti eljárással tudták kezelni, azonban a Fotona Intimlézer segítségével végzett hüvelyfiatalítással, anélkül, hogy műtétre lenne szükség, már két kezeléssel elérhető a teljesértékű szexuális élet, magabiztos, felszabadult lelkiállapot.

Az intim területek mely problémáira jelent megoldást a Fotona Intimlézer?

A szülést követően, illetve az évek előrehaladtával a hüvely optimális szerkezetét elveszítjük. A vagina veszít rugalmasságából, a hüvely kitágul, mely bizony vizeletvisszatartási problémát is okozhat. Amellett, hogy egy aktívan élő nő számára ennek a helyzetnek az elfogadása nem lehet opció, a teljes szexuális élet megélése is elérhetetlenné válik. Mi befolyásolhatja még önbecsülésünket? Amikor kisajak kötőszövetes tartalma csökken, méretét is nagyobbként észleljük magukon, emellett a külső nemi szervünk színe is válthat sötétebbre, ahogy éveink száma nő. Zavarba ejtő? Egy olyan téma, amiről még barátnőnkkel sem szívesen beszélünk, párunk előtt pedig hiába is titkolnánk?

Korábban csak a körülményesebb műtéti eljárás jelenthetett megoldást, azonban a Fotona Intimlézerrel a legfelvilágosultabb nőgyógyászok minden egyéb kellemetlenség nélkül javasolhatnak megoldást ennek az új, szabadalmaztatott lézertechnológiának köszönhetően.

Nincs szükség altatásra, biztonságos, gyors, könnyű, fájdalommentes eljárás

  • A beavatkozás gyors, metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes.
  • Miután nincs szükség altatásra, a beavatkozást megelőző, vagy azt követő további kezelésre, a páciensek csak besétálnak a rendelőbe, majd a kezelést követően azonnal visszatérhetnek hétköznapi életükbe.
  • A kezelés után 3-7 nappal pedig már élvezhető újra a szexuális élet.
  • Már két kezelés elegendő a probléma megoldására.

Miért a piacvezető Fotona Intimlézer a legjobb?

Az idén 50 éves Fotona cég elismert piacvezető az innovatív lézer-alkalmazások kifejlesztésében. Számos más gyártót megelőzve, a Fotona elsőként mutatta be az Er:YAG hullámhosszt a nőgyógyászatban. A technológia termikus hatással bír a hüvelycsatorna szövetére, ezáltal stimulálja a kollagén újrarendeződést és az új kollagénszintézist a hüvelyfal szövetében és a kollagéndús medencei fasciában. A kollagénrostok újrarendeződése és neogenezise növeli a hüvelyfal vastagságát és rugalmasságát, ennek köszönhető a hüvely visszafiatalodása. Az eddig ismert szemészeti, fogászati és egyéb lézer kezelőfejek után a Fotona elsőként mutatta be világszerte a nőgyógyászatban használatos 90° és 360°-ban kezelő csúcstechnológiát, mellyel precízen, az okot kiváltó szöveti réteget célozza meg.

Az egyetlen olyan lézerrendszer, melynek meggyőző kutatási eredményei vannak

A tudományos eredmények egyértelműen kimutatják a Fotona Inimlézer  hatását.

A gyártó a Fotona cég, aki a világ vezető intézeteivel és nőgyógyászaival dolgozik együtt, hogy a legmegfelelőbb eljárást dolgozzák ki a hatékony és fájdalommentes kezelések érdekében. A több tízezer kezelt páciensnek és a számtalan klinikai tanulmánynak köszönhetően egy biztonságos, gyors és fájdalommentes kezelésről van szó. Az IntimaLase®-lézeres hüvelyszűkítés terápiát igénybevevő páciensek 97%-a elégedett, az IncontiLase®-lézeres inkontinencia kezelés esetében a páciensek 94%-a számolt be jelentős javulásról. Ráadásul az egyetlen ilyen tipusú lézerrendszer a nőgyógyászatban, amelynek meggyőző kutatási eredményei vannak. Azaz 10-15 évvel megfiatalítja a női intim területet, ezáltal a szexuális kielégíthetőség nő, a vizelettartási probléma, a fájdalmas hüvelyszárazság hormonmentesen megszűnik.

A szexuális kielégíthetőség ezáltal nő, a vizeletvisszatartási probléma megszűnik. Magyarország legtekintélyesebb nőgyógyászai kizárólag a Fotona Intimlézert ajánlják pácienseik számára.

 

Működési elv

A forradalmian új eljárás során az Er:YAG lézernyaláb alkalmazása segíti a kezelés hatékonyságát. Ezek során olyan energiát közvetít a lézer, amely a kötőszövetben a rugalmasságért felelős kollagén rostokat kíméletesen felmelegíti. A kollagén rostok az újraépülés után 20-30%-kal megrövidülnek. Úgy 3-4 hónap alatt a kollagén rostok száma megsokszorozódik, ami tartós rugalmasságot ad a megrövidült, feszesebb kötőszöveti elemeknek. A kezelt területeken lejátszódó folyamatot ezért visszafiatalodásnak nevezzük , mivel nemcsak a tünetet kezeli , hanem a panaszokat kiváltó okot szünteti meg. A kötőszövetek 10-15 évvel való visszafiatalodását érjük el ennek a csúcstechnológiának köszönhetően.

Az eddig ismert szemészeti, fogászati és egyéb lézer kezelőfejek után a Fotona elsőként mutatta be világszerte a nőgyógyászatban használatos 90° és 360°-ban kezelő csúcstechnológiát, mellyel precízen, az okot kiváltó szöveti réteget célozza meg.

laser1

kollagén

A kezeléseket a világ egyik legjobb orvosi lézereit gyártó Fotona cég FotonaSmoothXSTM orvostechnikai lézerberendezés segítségével végezzük A 2940 nm hullámhosszon működő Er:YAG non-ablatív lézersugara a szabadalmaztatott „SMOOTH” mód technológiával termikus hatással bír a hüvelycsatorna szövetére. Ezáltal stimulálja a kollagén újrarendeződést és az új kollagénszintézist.

Fotona hivatalos honlap: https://www.fotona.com
fotonasmooth

laser_thj2.jpg

Jó tudni a Fotona Intimlézerről

A beavatkozás 15 perces, metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes.

A kezelés után 3-7 nappal pedig már élvezhető újra a szexuális élet.

Már két kezelés elegendő a probléma megoldására.

Kutatási eredmények

A páciensek 97%-a értékelte a hüvelyszűkítés hatását határozottan pozitívnak az IntimaLase™ kezelést követően

120 nappal az IncontiLase™ kezelést követően a páciensek 94%-a számolt be jelentős javulásról és 68%-ának szűnt meg teljesen a vizeletvesztése

Mellékhatással nem találkoztak egyetlen tanulmány során sem.

© 2018 HerbalyMed