Várandósgondozás Esztergomban

A terhesgondozás valódi célja a várandós kismama egészségének megőrzése, a magzat egészséges fejlődésének a nyomon követése, az esetleges rendellenességek kiszűrése, valamint egészséges, életerős magzat megszületésének a biztosítása. Fontos, hogy az esetlegesen felmerülő kóros állapotokat időben ismerhessük fel, hogy megfelelő kezeléssel a veszélyeket időben el tudjuk hárítani.
lany1.png
babydop.jpg

Terhesgondozás

Az ANGELSOUNDS FETAL DOPPLER Magzati Szívhang Hallgató segítségével meghallgathatja még meg nem született gyermekének

szívhangját,és egyéb csodálatos hangjait,többek között például csuklását,mocorgását.

A készülék segítségével felveheti ezeket a hangokat,rögzítheti,megőrizheti,vagy elküldheti családtagjai,ismerősei számára e-mail-ben. 
Az orvostudomány jelenlegi ismeretei szerint az anyaméhben megszokott anyai szívdobogás ismételt hallgatása a születés után is megnyugtató hatással van a babákra.


Tartozékok:
Angelsounds Magzati Szívhang Hallgató (Fetal Doppler)
Fejhallgató

A termék tulajdonságai:

  • A készülék egyszerűen működtethető, kisméretű, egy kézzel kezelhető.
  • A készüléket nedves felületen kell használni.
  • A készülék már a terhesség korai szakaszában is használható, a 12. héttől alkalmas arra, hogy a felhasználó hallgathassa a magzat szívhangját, a későbbiekben a mocorgás, fészkelődés, csuklás aranyos hangjait.
  • Csatlakoztassa a fejhallgatót az AngelSounds készülék kimeneti aljzatához.
  • A vizsgált felületre, használat előtt célszerű szaküzletben, patikában megvásárolható akusztikus zselét, olajat, vizet kenni,- a készülék érzékelő fejét az erősebb vétel, hallhatóság és könnyebb használhatóság érdekében szintén célszerű benedvesíteni.
  • Bekapcsolás után a készülék készen áll a működésre. A készülék 3.3Mhz-en üzemel, az orvosi terhes-ultrahangokhoz hasonlóan Doppler ultrahangot bocsát ki, mely az orvostudomány jelenlegi állása szerint semmiféle káros hatással sincs az emberi szervezetre.
  • A gyártó és a forgalmazó felhívják a fentiek mellett a felhasználók figyelmét, hogy készüléket kizárólag vizsgálati célra, rövid időre használják.
  • A készülék egyszerűen használható, ki-be kapcsoló gombja egyben hangerőszabályzóként is funkciónál, a bekapcsolt állapotot LED jelzőfény mutatja.
  • A készülék alkalmas arra, hogy rögzítse a saját szívverését, melyet visszajátszhat újszülöttjének megnyugtatására.
  • A baba, vagy a saját szívhangját rögzítheti bármelyik audio kimeneti dugaszoló-aljzaton keresztül csatlakozó kábellel bármilyen hangfelvevő eszközzel.
© 2018 HerbalyMed