medicall.png

Orvosi segítség gombnyomásra

medicall_8.jpg

Mi a MediCall?

Volt már olyan helyzetben, hogy Önnek vagy családtagjának gyors orvosi segítségre volt szüksége? Vagy elég lett volna egy megnyugtató tanács?
 
Sajnos a jelenlegi ellátórendszerben megvárni, míg kiér hozzánk az ügyelet vagy végigülni az orvosi váróban a sorunkat – igencsak hosszú idő. Ráadásul a rendelőben betegtársainktól egy influenzás időszakban újabb vírusokat szerezhetünk be.

Az említett helyzetek kiküszöbölésére fejlesztettük ki a MediCall alkalmazást.
Ügyfeleink a hét minden napján, a nap 24 órájában házhoz hívhatják a MediCall házi- vagy gyermekorvosait vagy telefonos konzultációt kérhetnek szakorvosainktól.

Szerződött orvos partnereink is számos előnyt élveznek. Rugalmasan, saját maguk oszthatják be idejüket, sőt az applikáció segítségével bármikor jelezhetik, hogy az adott időszakban melyik szolgáltatásra érhetők el.
 
Ha egészség van, minden van – tartja a mondás.

Telefonos konzultáció

Aggódik egy ismeretlen betegségtünet miatt? Vagy valamely szakterület orvosától szeretne problémájával kapcsolatban megoldást?

Ne az interneten keressen információt, hiszen nem biztos, hogy egészségügyi kérdéseire vagy az Ön konkrét gondjára a megfelelő választ találja meg. Ahhoz, hogy megnyugodjon vagy megkapja a releváns információkat, konzultáljon szakorvosunkkal!

Személyre szabottan, az Ön konkrét problémájára ad választ orvosunk. Bízhat benne, hiszen orvos partnereink több éves szakmai tapasztalattal és átfogó gyakorlattal rendelkeznek.

Érezze magát biztonságban velünk!


Töltse le mobilalkalkalmazásunkat!

 


medicall gomb
Hivatalos honlap: https://www.medicall.cc

medicall_6.jpg
© 2018 HerbalyMed