prenatest_logo_herbalymed.png

Mielőtt a vetélési kockázattal fenyegető
amniocentézisen gondolkodna

Kockázatmentes genetikai vizsgálat a magzati kromoszóma-rendellenességek kimutatására

 

A PrenaTest® kockázatmentesen, a magzatot nem veszélyeztetve, anyai vérvétellel, az invazív módszerrel végzett vizsgálatokkal közel azonos hatékonysággal képes kimutatni a Down-kórt és más számbeli kromoszóma-rendellenességet.

A non-invazív, egyszerű anyai vérvétellel elvégezhető, tehát vetélési kockázattal nem járó PrenaTest® a méhlepényből az anyai vérbe jutó szabad magzati DNS-t vizsgálja.

A DNS-láncok szerkezete alapján beazonosítható, hogy melyik kromoszómáról származnak, és hogy megfelelő mennyiségben vannak-e jelen. Az újgenerációs szekvenáláson alapuló modern vizsgálati technológia hatékony módja a számbeli kromoszóma-rendellenességek kimutatásának.

A PrenaTest®-et a nagy tapasztalattal rendelkező németországi Lifecodexx végzi.

A PrenaTest® az első európai akkreditációval és CE jelzéssel rendelkező vizsgálat a magzati kromoszóma-rendellenességek anyai vérből történő kimutatására.

A PrenaTest® vizsgálattal a születendő gyermek neme is megállapítható, valamint a teszt ikerterhességben is alkalmazható.

Az egyszerű anyai vérvétellel, a 9. és a 20. terhességi hét között elvégezhető PrenaTest® személyre szabottan, számos vizsgálati lehetőséggel nyújt megbízható eredményt 4-6 munkanapon belül.

PrenaTest® - Új mérföldkő a Down-kór szűrésében

A PrenaTest® laboratóriumi továbbfejlesztése révén egy új, költséghatékony technológia került bevezetésre a Down-kór non-invazív tesztelésében. Az új módszerrel végzett magzati DNS vizsgálat 75 000 forintért, a megbízható szekvenálási technikával azonos hatékonysággal azonosítja a magzati Down-kór esetleges jelenlétét.

 

 

PrenaTest® - Mielőtt a vetélési kockázattal fenyegető amniocentézisen gondolkodna

Kinek ajánlom >>

PrenaTest táblázat 1

 

Felhívjuk a figyelmét, hogy a PrenaTest®, illetve a non-invazív prenatális tesztelés általában, csak a jelölt rendellenességeket vizsgálja. Egyéb genetikai eredetű és a nem genetikai eredetű magzati rendellenességek átfogó, alapos szűréséhez elengedhetetlen a várandósság első és második trimeszterében végzendő ultrahangvizsgálat.

További információk >>

PrenaTest-Banner_250x250hm.jpg
© 2018 HerbalyMed